Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šokujúca rodinná tragédia: Babka údajne zastrelila dve vnúčatá!

Pozostatky detí našli v lese Zobraziť galériu (5)
Pozostatky detí našli v lese (Zdroj: tvnwarszawa.pl)

BRATISLAVA/VARŠAVA - Šokujúci nález policajtov! Pozostatky dvoch malých detí našli dnes popoludní na jednom z predmestí Varšavy. Policajná hliadka prišla na miesto na základe anonymného telefonátu.

"Našli sa telá dvoch detí vo veku tri a päť rokov. Polícia a prokuratúra objasňujú príčíiny smrti," citoval portál nasygnale.pl Annu Kedzierzawskú z varšavskej polície.

Podľa polície malo ísť o súrodencov a prvé zistenía poukazujú na to, že ich zastrelila babka. Po čine obrátila zbraň proti sebe, napísal portál tvnwarszawa.pl. Pri prevoze do nemocnice podľahla strelným zraneniam.

Polícia zatiaľ nezverejnila, čo mohlo byť motívom rodinnej tragédie. Žena zanechala list na rozlúčku, uviedol server tvnwarszawa.pl. Zbraň podľa polície patrila otcovi detí, ktorý ju mal legálne zaregistrovanú.

"Zisťujeme okruh osôb, ktorý mohol mať niečo spoločné s celou záležitosťou. Snažíme sa zistiť, kto sa mal starať o deti a kde sú ich rodičia. Je však predčasné čokoľvek kategoricky potvrdiť. Vypočúvame svedkov, o.i. obyvateľov okolitých budov", citoval portál nasygnale.pl Mariusza Mrozka z tlačového oddelenia polície. Ako uviedol portál, deti boli nevyliečiteľne choré.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu