Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Žena (65) mala na aute zavesené semenníky!

Semenníky na Virgininom aute
Semenníky na Virgininom aute

BRATISLAVA - Policajný šéf z dedinky Bonneau v americkej Južnej Karolíne zažaloval ženu za to, že mala na nárazníku svojho auta zavesený plastový model mužských semenníkov.

Podľa neho sa tým dopustila obscénnosti, čo zákon tohto štátu zakazuje. Hovorí totiž, že človek nemôže mať na aute nálepku, ozdobu či nápis, ktorý by bol v rozpore s dobrými mravmi, a to zobrazovaním sexuálneho aktu, vylučovacích či rozmnožovacích orgánov.

Miestny policajný šéf Franco Fuda si visiaci predmet na vozidle 65-ročnej vodičky Virginie Tice všimol začiatkom júla. Za model mužských semenníkov majiteľke vozidla síce nehrozí väzenie, no môže zaplatiť pokutu až do výšky 445 dolárov (v prepočte približne 310 eur).

Súdne pojednávanie v tejto veci sa malo konať začiatkom augusta, no pre avizovanú neprítomnosť obvinenej ho preložili na neskôr.

"Je to taká milá stará pani. Jediné, čo chce je, aby neplatila pokutu. Je však na rozhodnutí súdu, či to bude považovať za natoľko závažné," uviedol na margo obvinenia Ticeovej právny zástupca Scott Bischoff.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu