Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Po bitke v Chorvátsku zranená slovenská rodina, polícia mlčí!

Baška Voda
Baška Voda

BRATISLAVA/SPLIT - Ťažko zranený Robert (40), zranená manželka Adriana (38) aj ich dieťa (9). Takto dopadla rodina slovenských dovolenkárov, ktorá sa v chorvátskom letovisku Baška Voda pobila s majiteľom miestnej reštaurácie.

Príčiny celého incidentu sú zatiaľ neznáme, uviedol včera denník Blic. Pri bitke, ktorá sa mala odohrať v utorok tesne pred polnocou, sa zranil aj majiteľ podniku Nikša T. (40). Podľa neoficiálnych informácií mal svoju úlohu pri incidente zohrať aj alkohol. 

"Slovenská polícia má informácie o incidente v Chorvátsku s účasťou slovenských občanov. Na žiadosť chorvátskeho policajného úradu nie je možné poskytnúť bližšie informácie, keďže prípad je v štádiu vyšetrovania," uviedla pre Topky hovorkyňa PZ Denisa Baloghová. Polícia argumentuje aj tým, že rodina si medializáciu neželela.

Pohľad majiteľa reštaurácie je jasný. Ako uviedol portál mega-media.hr, Nikša tvrdí, že na začiatku incidentu bola opitá a agresívna Slovenka. Údajne ho napadla. Chorvát sa snažil bojovať a potom sa do bitky zapojil aj jej manžel.

Slováka hospitalizovali so zraneniami hlavy v splitskej nemocnici, uviedol chorvátsky spravodajský server dnevnik.hr.

Na účastníkov incidentu podajú trestné oznámenie za rušenie verejného poriadku a pokoja. Polícia vyšetruje i okolnosti ťažkého ublíženia na tele a zranenia dieťaťa.

Pred týždňom šokoval incident zo slovinsko-chorvátskych hraníc. Chorvátski colníci tu mali šikanovať skupinu mladých Slovákov. V ich aute bezvýsledne hľadali drogy a donútili ich absolvovať aj mimoriadne nepríjemnú osobnú prehliadku.

Najväčší rozruch spôsobilo tvrdenie, že jeden z colníkov vyžadoval od slovenských dievčat orálny sex. Ako však neskôr vysvitlo, išlo o nedorozumenie. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu