Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Rodinná bitka: Svokra odtrhla neveste bradavku!

Amelia Love Oveideová
Amelia Love Oveideová (Zdroj: lcsun-news.com)

LAS CRUCES/BRATISLAVA - Vstúpiť do opileckej bitky medzi matkou a synom, nebol veľmi šťastný ťah. Nevesta rozzúrenej ženy z nej vyviazla s bizarným zranením. Prišla o bradavku a odvtedy nemôže na jednej strane ani dojčiť.

Amelia Love Oveideová (46) schytila svoju obeť (30) za prsia a podľa policajnej správy ju zastavili až rany mladšej ženy do tváre. Keď násilníčka odišla z bytu v americkom meste Las Cruces, nevesta si uvedomila, že krváca. Po vyhrnutí oblečenia jej bradavka spadla na zem.

Namiesto toho, aby zavolala na tiesňovú linku, strčila si bradavku do vrecka a na pohotovosť sa rozhodla ísť až po niekoľkých hodinách. Tam sa lekári pokúsili napraviť vzniknuté škody.

Súd minulý piatok rozhodol, že Oveideová, ktorá sa k činu priznala, musí zaplatiť účty za lekársku starostlivosť, ktoré činili asi 10-tisíc dolárov. Podľa námestníka prokurátora sa na jej stranu postavila aj samotná nevesta, ktorá tvrdila, že aj napriek zraneniu je to stále jej rodina a nechce, aby išla do väzenia.

"Bol to jeden z najbizarnejších prípadov. Neviem si ani predstaviť, aká to musela byť sila, ktorá dokázala vytrhnúť bradavku cez oblečenie," dodal námestník.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu