Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Dievča zachránilo chlapca (16) pred samovraždou bozkom!

Dievča sa rozhodlo zachrániť samovraha Zobraziť galériu (2)
Dievča sa rozhodlo zachrániť samovraha (Zdroj: china daily)

PEKING - Čašníčka Liu Wenxiu (19) zachránila tínedžera v čínskom meste Shenzhen pred samovraždou. Spôsob, ktorý zvolila, by nikto nečakal, dokonca ani on sám; objala ho a dala mu bozk.

Liu prechádzala okolo lávky v centre mesta, keď si všimla stoviek divákov sledujúcich mladíka s nožom v ruke, ktorý sa vyhrážal skokom dolu. Dievča sa k nemu dostalo trikom, polícii nahovorilo, že je jeho priateľka a zároveň dôvod pokusu o samovraždu.

Podľa miestnej televízie tínedžerova matka zomrela a jeho nevlastná matka s ním nezaobchádzala veľmi pekne. Od jeho otca ušla aj s ich peniazmi.

"Povedal mi, že už nemá domov, nikto sa o neho nestará a nikto mu neverí. Ukázala som mu jazvy na pravom zápästí, taktiež som sa pokúšala o samovraždu... Ten chlapec bol ako mladší ja. Musel byť zachránený - bola som na tom podobne a viem presne, aké to je," hovorí čašníčka.

Vyjednávanie na moste skončilo ako romantický film, keď Liu nečakane chlapca objala a pobozkala. Polícia využila situáciu, aby samovraha vtiahla do bezpečia a odzbrojila ho. Hoci Liu po záchrane odišla, polícia potrebovala jej pomoc. Podľa správ Asia One ju mladík chcel mať pri sebe, keď porozpráva svoj príbeh.

Dievča zachránilo samovraha bozkom

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu