Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pedofilná lesbička sa vydávala za chlapca a zvádzala dievčatá

Natalie Reedová
Natalie Reedová

LONDÝN - Tridsaťročnú lesbičku Natalie Reedovú, ktorá predstierala, že je chlapec, aby tak mohla mladé dievčatá zlákať na sex, odsúdili na osemnásťmesačný pobyt za mrežami.

Reedová sa zameriavala na školáčky vo veku od 12 do 14 rokov, ktoré potom kontaktovala prostredníctvom sociálnych sietí. Potetovaná lesbička predstierala, že je sedemnásťročný William Hymes, aby tak mohla zviesť svoje budúce obete.

Párkrát sa s niektorými stretla aj osobne a snažila sa ich presvedčiť, aby s ňou mali sex. Jedna tínedžerka si však stretnutie na poslednú chvíľu rozmyslela, pretože sa jej "William" zdal podozrivý. Kontaktovala políciu, ktorá Reedovú vystopovala na základe záznamov z jej mobilného telefónu a zatkla ju.

"So svojimi obeťami viedla online aj telefonické rozhovory, ktoré mali sexuálny charakter. Naviac ich nechala v domnienke, že je chlapec," uviedla prokurátorka Lisa Matthewsová.

Odsúdená dievčatám posielala aj oplzlé sms správy, v ktorých stálo, "že ich miluje, a že ich chce vidieť nahé a pomilovať sa s nimi". Psychológ, ktorý Reedovú vyšetroval, uviedol, že žena si hovorila v mužskom rode. Okrem jedenapolročného väzenia sa jej meno na desať rokov ocitne na zozname sexuálnych delikventov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu