Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mladý zvrhlík oklamal ženu, vymenila mu plienku!

Eric Carrier
Eric Carrier (Zdroj: newsy.com)

HOOKSETT/BRATISLAVA - Mladík (23) z amerického štátu New Hampshire predstieral, že pri automobilovej nehode utrpel vážne zranenia a nechal si od zdravotnej sestry vymeniť plienku. Toto klamstvo ho vyjde draho, za exhibicionizmus pôjde pred súd.

Eric Carrier sa vydával za svojho otca a v jeho mene uverejnil inzerát na stránke hľadajúcej domácich opatrovníkov. V ňom písal, že potrebuje pomoc pre syna, ktorý má poranenie mozgu a je neschopný sa postarať sám o seba.

Podľa polície na inzerát zareagovala istá zdravotná sestra, ktorá prišla do Carrierovho domu na pohovor. Muža, ktorý si ju údajne chcel najať, však nenašla. Zbadala iba mladíka, ktorý sa správal akoby trpel mentálnym postihnutím. V domnení, že ho otec nechal samého doma, mu vymenila plienku.

Keď sa jej však potom nikto neozval a nechcel si dohodnúť ďalšie návštevy, podozrievavá žena zalarmovala políciu. Tá zistila, že mladík nebol nikdy účastníkom dopravnej nehody, ani nemá žiadne zranenia. Carierra pre obnažovanie obvinili z exhibicionizmu a čaká ho súd. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu