Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

"Hadí muž" sa ukrýval v batožine a okrádal pasažierov

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

MADRID - Španielska polícia zadržala "hadieho muža", ktorého zatvárali do kufra a nakladali do batožinového priestoru letiskového autobusu, cestou do mesta vyliezol a vykrádal batožinu okolo. Na konečnej zastávke ho vyzdvihli aj s korisťou.

Zadržaný bol aj jeho komplic, ktorý ho do batožinového priestoru nakladal a potom ho z neho vyzdvihol. Pôsobiskom páru, ktorého totožnosť nebola oznámená, ale ktorého krstné mená znejú poľsky, bola autobusová linka medzi letiskom v Gérone a 100 kilometrov vzdialenou Barcelonou. Zlodej je vysoký 178 centimetrov a veľmi chudý. Dokázal sa poskladať do kufra s rozmermi 90 krát 50 centimetrov. Dvojica sa špecializovala zvlášť na elektroniku. Celková hodnota vecí, ktoré ukradla, sa ešte zisťuje.

Prvé sťažnosti na vykradnutie batožiny v autobuse sa objavili 12. mája a v ďalších týždňoch sa opakovali. Pár bol odhalený minulý piatok, keď komplic z nejakého dôvodu nechal v Barcelone kufor stáť. Osamotená batožina vzbudila podozrenie jedného cestujúceho, ktorý upozornil políciu. ho otvorila a na svoje prekvapenie v ňom našla skrúteného človeka s mobilným telefónom v ruke, svetlom, páčidlom na prelomenie zámkov a batôžkom na lup.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu