Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Do hrude mu napichal špáradlá, nazval to akupunktúrou!

George Fleming
George Fleming

CHICAGO - Šesťdesiatjedenročnému samozvanému lekárovi hrozí nepodmienečný trest a pokuta vo výške 25-tisíc dolárov (17 800 eur) za to, že na svojom pacientovi vykonával akupunktúru pomocou špáradiel na zuby.

George Fleming umiestnil minulý mesiac v miestnych novinách inzerát, v ktorom ponúka svoje lekárske služby. Ozval sa mu istý muž z mesta Niles, ktorý sa objednal na sobotu 23. apríla.

Klinika bola v ten deň zavretá, po opakovanom klopaní na dvere však Flemming mužovi otvoril. Zaviedol ho do ambulancie, kde mu spravil bežné vyšetrenie. Pacient neskôr polícii povedal, že obvinený mu do hrude napichal špáradlá, čo bol podľa jeho slov pokus o vykonanie akupunktúry. Potom mu podal fľašku liekov a kázal mu ich užívať dovtedy, kým ich celé neminie.

Za vyšetrenie si Flemming vypýtal 150 dolárov (107 eur), pričom pacienta upozornil na to, že akceptuje len hotovosť. Muž po príchode domov zistil, že lieky boli už dávno po uplynutí doby expirácie a došlo mu, že lekár je podvodník. Vrátil sa na kliniku, kde už len videl, ako Flemming uteká preč.

Oklamaný pacient privolal políciu a tí páchateľa krátko nato dolapili. Falošný lekár sa ku všetkému priznal. Policajtom sa doteraz nepodarilo zistiť, ako sa dostal na uzavretú kliniku a či mal okrem spomínaného muža ešte ďalších pacientov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu