Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Žene odrodila dieťa a potom jej ukradla manžela!

Medzi šťastný pár sa mala votrieť iná žena Zobraziť galériu (4)
Medzi šťastný pár sa mala votrieť iná žena (Zdroj: James Davies Photography)

LONDÝN/BRATISLAVA - Príchod prvého dieťaťa mal upevniť ich manželstvo, namiesto toho bol nepriamou príčinou rozchodu. Onedlho si totiž čerstvý otecko Ian Malin začal pomer s pôrodnou asistentkou, ktorá pomáhala jeho synovi na svet.

Malinovci sa vzali v roku 2009. Keď Sarah otehotnela, prijali ju do nemocnice v anglickom Singletone, kde sa nastávajúci rodičia spoznali s pôrodnou asistentkou Rebeccou Lewisovou.

Do 48 hodín od prepustenia z nemocnice aj s malým synčekom, si Lewisová vyhľadala pár na Facebooku a obom poslala žiadosť o priateľstvo. Sarah si myslela, že ide o "pekné gesto" a asistentkin krok jej nebol podozrivý. 

Na Deň matiek našla Sarah v manželovom mobile SMS s textom: "Ahoj, pártyboy, kedy ti môžem zavolať?". Ian, ktorý chodí hrávať so svojou skupinou po svadbách, pomer s cudzou ženou odmietol, ale nebol schopný  vysvetliť obsah správy. 

Sarah nakoniec prišla na to, od koho SMS pochádza. Pri následnej konfrontácii sa muž priznal, že mal s pôrodnou asistentkou sex v jej aute. 

"Ako by mohol niekto pomôcť inej žene porodiť dieťa a potom odísť s jej manželom? Zo všetkých žien, ktorým mohol Ian podľahnúť, musí byť toto najšialenejšia voľba. Je to strašné - ako niečo z filmu Osudová príťažlivosť," mala sa Sarah posťažovať priateľovi. 

Ohrdnutá manželka potvrdila odlúčenie a chce podať žiadosť o rozvod. Lewisová, matka troch detí, aférku v aute poprela a udalosti viac odmietla komentovať. V nemocnici sa začalo vyšetrovanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu