Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Podnikateľ sa pretekal s poslancom, majú na svedomí smrť?

Dan zahynul, Mirka bojuje o život Zobraziť galériu (3)
Dan zahynul, Mirka bojuje o život

BRATISLAVA/PRAHA - Panské huncúctvo? Súperenie dvoch športiakov Nissan GTR malo zapríčiniť nehodu, pri ktorej zahynul mladík a jeho priateľka sa veľmi ťažko zranila. Tvrdí to český denník Aha, podla ktorého sedel v jednom z nich ruský podnikateľ a v druhom poslanec za vládnu ODS Tomáš Vavrinec.

Smutná udalosť sa odohrala v sobotu po tuningovom zraze vodičov Nissanov, na ktorom sa okrem iných zúčastnil aj bývalý pretekár a terajší pražský poslanec Vavrinec (49). Pri návrate sa podľa svedkov pretekali na ceste pri stredočeskom Slanom.

V protismere však išiel Renault Twingo, v ktorom sedel mladý Dan (26) a jeho veľká láska Mirka (22). Malé auto sa cestným pirátom údajne snažilo vyhnúť a vyletelo z cesty. Dan zahynul, jeho priateľka bojuje v nemocnici o život. Má zlomeniny a prepichnuté pľúca.

Oba športiaky mali po nehode ujsť, polícia ich však vypátrala do niekoľkých hodín. Poslanec zatiaľ vystupuje len ako svedok a podla vlastných slov je predvedčený, že nehodu nezapríčinil.

Ako uviedol denník Aha, Vavrinec priznal, že na mieste bol. Polícia podozrieva jeho súpera z cesty, Rusa Igora (31), z usmrtenia a z ťažkého ublíženia zdraví z nedbanlivosti aj z neposkytnutia pomoci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu