Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Lietadlo núdzovo pristávalo kvôli bitke cestujúcich

Ilustračné foto
Ilustračné foto

ŠTOKHOLM - Núdzovo muselo včera pristáť v Kodani lietadlo nórskej leteckej spoločnosti kvôli bitke troch opitých cestujúcich na palube, ktorí sa do seba pustili. Oznámila to polícia na letisku v dánskej metropole.

Stroj Boeing 737-800 na trase Oslo-Larnaka so 110 ľuďmi na palube musel stáť zhruba pol hodiny na letisku Kastrup, kde polícia vyviedla von troch zhruba tridsaťročných mužov, dvoch Nórov a jedného Švéda, uviedol letiskový inšpektor Kjell Moberg.
    
"Jeden z nich, ktorý sa choval obzvlášť agresívne, bol pod vplyvom alkoholu a bezpochyby aj nejakého lieku, ako vysvetľoval," povedal Moberg. Ďalšie okolnosti bitky neuviedol.
    
V Kodani sa rozhodla zostať jedna Švédka, ktorá letela rovnakým strojom na Cyprus, kde sa mala vydať za jedného z troch opitých pasažierov.
    
K incidentu došlo vo vzdušnom priestore Švédska, dánska polícia nezačala trestné stíhanie. Boli ale zadržaní, kým nevytriezveli.
    
"Všetci traja budú musieť vytriezvieť na policajnej stanici, než budú pustení na slobodu," povedal policajt.
    
Podľa hovorcu nórskej nízkonákladovej letecké spoločnosti lietadlo po tridsaťminútovej prestávke v Kodani pokračovalo v lete na Cyprus.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu