Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Explaymate z Playboya našli v dome ako múmiu!

Yvette na titulke Playboya Zobraziť galériu (4)
Yvette na titulke Playboya

BEVERLY HILLS/BRATISLAVA - Playmate pre Playboy a herečka v béčkových hororových filmoch žila sama vo svojom dome v Beverly Hills. Susedia si spočiatku mysleli, že odišla na dovolenku, ale keď sa u nej začali kopiť listy, nedalo im to a šli sa k nej pozrieť. Na to, čo objavili, nebol veľmi pekný pohľad.

"Len som kričala," spomína si na nález mumifikovaného tela Susan Savageová. Keď sa dostala do domu údajne uvidela najprv dvojmetrové pavučiny.

Polícia nemá podozrenie na cudzie zavinenie, ale môže trvať aj týždeň, kým zistia príčinu smrti. Podľa odhadov mohla mŕtvola v dome ležať od niekoľkých mesiacov do jedného roka. 

Objav z 27. apríla na tichej stromami lemovanej ulici šokoval široké okolie aj susedov, ktorí vždy mali pocit bezpečia. 

Vickersová bola elegantná blondína, ktorá žila sama a starala sa o kvety. Narodila sa ako Yvette Vedderová  26. augusta 1928 v Kansas City. V roku 1950 si zahrala vo filme Attack of The 50ft Woman a ďalších kultových hororoch.

"Bola veľmi pohľadná a krásna," povedal hudobník Don Prelle (81), ktorý sa s ňou zosobášil v polovici 50-tych rokov. Jej túžba po herectve po dvoch rokoch viedla k rozvodu. Potom v júli 1959 zistil, že jeho exmanželka pózovala pre časopis Playboy.


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu