Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nevesta neprišla pred oltár, ženích chce pol milióna

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto

RÍM - Taliansky ženích, ktorému sa po všetkých prípravách na svadbu nedostavila na poslednú chvíľu k oltáru nevesta a len odkázala, že si to rozmyslela, sa rozhodol požadovať od nej 500 tisíc eur odškodného za straty, ktoré mu z toho vzišli.

Tridsaťdvaročný Riman prežil tento šok 17. apríla, ktorý mal byť šťastným dňom páru. Zatiaľ čo na svoju lásku čakal s príbuznými v kostole, dostavil sa len nevestin brat a kňazovi oznámil, že si dievča už ženícha vziať nechce, pretože sa zaľúbila do iného muža. Kňazovi nezostalo nič iné než to oznámiť ženíchovi, jeho rodine a všetkým príbuzným v kostole.     

Všetko k svadbe bolo pritom pripravené veľmi dlho a s náležitou veľkorysosťou. Novomanželia mali mať svadobnú hostinu v honosnej vile na okraji Ríma a potom ísť tráviť medové týždne do Polynézie. Po návrate už ich mal čakať nový byt vybavený nábytkom úplne podľa priania budúcej mladej pani.     

To všetko na náklady ženíchovej rodiny, pripomína sa v podanej žalobe. Okrem materiálnych strát žiada opustený ženích odškodné aj za morálnu ujmu, cituje z talianskych médií agentúra AFP.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu