Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Bulteriér hrýzol dievčatko do hlavy, 7 hlbokých rán!

Phoebe bola po útoku celá od krvi Zobraziť galériu (3)
Phoebe bola po útoku celá od krvi

LONDÝN/BRATISLAVA - Sedemročné anglické dievčatko utrpelo strašné zranenia tváre po tom, čo ho napadol stafordširský bulteriér. Phoebe potrebovala štvorhodinovú operáciu, aby lekári dali do poriadku časť odhryznutého viečka a sedem hlbokých rán v hlave, ktoré jej obnažili lebku.

Z temperamentnej školáčky sa stalo tiché a uzavreté dievča, ktoré sa bojí psov. Ďalšie týždne strávi doma, aby bolo isté, že sa rany nezapália a vyhne sa infekcii.

Phoebe sa zabávala v záhrade svojej kamarátky neďaleko jej domu, keď prišlo k útoku. "Hrali sme v stane a pes podišiel ku mne," povedala Phoebe z anglického Cleethorpesu v grófstve Lincolnshire. "Nemohla som ujsť. Našťastie moja priateľka bola schopná odkopnúť psa preč. Keď jej otec začul krik, vybehol z domu. Myslím, že pes bol zlý a divoký. Ľudom by nemali dovoliť chovať ich ako domáce zvieratá."

Matka nemohla uveriť uveriť množstvu krvi, ktorým bolo dievčatko pokryté. "Keby som vedela, že rodina jej kamarátky má psa, nedovolila by som jej tam ísť. Mali ho už šesť rokov a nikdy s ním predtým nemali problémy," hovorí Claire (30). "Viem, že vlastník je nahnevaný. Sám je rodič, nechcem ho brať na zodpovednosť," dodáva otec, ktorý však chce upozorniť aj ostatných rodičov na nebezpečenstvo, ktoré hrozí ich deťom, keď sa hrajú v blízkosti psa.

Polícia po incidente podnikla príslušné opatrenia a zviera utratila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu