Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bránila mu vo fajčení, zabodol jej do hlavy pero!

ilustračné foto
ilustračné foto

LONDÝN/BRATISLAVA - Bezdomovec v newyorskom metre údajne zabodol žene do hlavy pero po tom, čo ho požiadala, aby nefajčil. Iné informácie hovoria, že Caroberta Cordera (35) nahnevalo, keď mu Evelyn Seegerová (45) vytrhla z ruky zapaľovač. Po útoku, kedy jej tvár zaliala krv, nastala vo vagóne panika.

Podľa svedkov sa Cordero pokúšal zapáliť si cigaretu v plnom vagóne tesne predtým, než prišli do stanice, keď mu Seegerová povedala, aby prestal. Hádka však rýchlo nabrala na obrátkach. Seegerová začala kričať, keď muž zapálil plameň a mával jej ním pred tvárou. Snažila sa mu údajne vytrhnúť zapaľovač z ruky predtým, ako zasiahli dvaja cestujúci. Pri pokuse o jeho spacifikovanie mal vytiahnuť pero a zabodnúť jej ho do hlavy.

"Pozrela som sa hore a uvidela ženu, ako jej tryská krv z tváre. Niekto kričal, 'bodol ju do oka!' Predpokladali sme, že to bol nôž, ale žena stále bojovala s mužom a snažila sa mu vytrhnúť zbraň z ruky," hovorí jedna zo svedkýň.

Vo vagóne v tej chvíli nastala panika a cestújuci sa zúfalo snažili uhnúť z cesty. Jeden pasažier bežal upozoriť vodiča, ktorý spomalil v nádeji, že polícia sa stihne dostať na stanicu, kým príde metro. Druhá svedkyňa sa zase vydala pohľadať lekára, zatiaľ čo ostatní cestujúci dali žene na ranu vreckovku, aby zastavili krvácanie.

Ženu potom previezli do nemocnice, kde ju ošetril a neskôr prepustili. Polícia Cordera zatkla a obvinili ho z ťažkého ublíženia na zdraví.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu