Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Cez webkameru sa prizeral, ako zabíjajú jeho priateľku!

Spolubývajú mŕtvej Qian drží v ruke jej fotku
Spolubývajú mŕtvej Qian drží v ruke jej fotku

TORONTO - Úplnú bezmocnosť pociťoval istý čínsky mladík po tom, ako počas rozhovoru so svojou priateľkou cez webovú kameru na ňu zrazu zaútočili a pred jeho očami zabili.

Hneď nato zalarmoval políciu, ktorá po príchode na miesto činu našla dvadsaťtriročnú Qian Liu mŕtvu. Jej polonahé telo ležalo na podlahe v apartmáne, ktorý sa nachádza v univerzitnom mestečku. Vyšetrovatelia momentálne spolupracujú s počítačovými expertmi, ktorí im majú pomôcť objasniť a dať dokopy snímky vraždy.

Mladík, ktorý žije v Pekingu uviedol, že sa s priateľkou rozprával minulý piatok okolo jednej hodiny v noci. V jednej chvíli niekto zaklopal na jej dvere. "Otvorila a za dverami stál nejaký muž. Domnievame sa, že ho poznala," uviedol seržant Frank Skubic.

Muž mal študentku anglického jazyka požiadať, aby mu požičala svoj mobilný telefón. Jej priateľ na druhom konci sveta sa potom už len prizeral, ako sa medzi nimi strhla bitka, ktorá sa chvíľami odohrávala aj mimo záberu kamery.

Podozrivým má byť beloch so stredne dlhými hnedými vlasmi, vysoký približne 1,8 metra a vážiaci zhruba 90 kilogramov. Laptop, v ktorom by sa ešte stále mohlo nachádzať video zaznamenávajúce vraždu, si páchateľ zrejme zobral so sebou. Polícia sa ho teraz snaží nájsť.

"Obeť bola od pása dole nahá, na tele sa nenachádzali žiadne vonkajšie známky poranenia ani sexuálneho násilia," vyhlásil Skubic. Príčinu smrti polícia zverejní v najbližších dňoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu