Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Zo zjazveného dievčaťa sa stala Miss!

Jo po zásahu a v súčasnosti Zobraziť galériu (3)
Jo po zásahu a v súčasnosti

LONDÝN/BRATISLAVA - Z nádhernej Škótky Jo Mintoovej (23) zostala pred štyrmi rokmi iba doškriabaná masa krvi a mäsa. Mala to nešťastie, že v bare sedela vedľa muža, do ktorého hodili pohár. Úlomky explodovali priamo do tváre dievčaťa, ktoré sa venovalo modelingu.

Jo potrebovala 35 stehov a podstúpila štyri dni bolestivých kozmetických operácií, počas ktorých chirurgovia odstraňovali drobné črepiny uviaznuté v jej tvári a očiach. Dievča sa kvôli jazvám vzdalo svojej prekvitnajúcej kariéry modelky. Fotilo napríklad kampaň pre značku Diesel.

Minulý rok sa však povzbudené rodinou aj priateľmi, zapojilo do súťaže miss Edinburgh a nedávno sa mu skutočne podarilo umiestniť vo finále. "Som tak nadšená, že som sa vrátila. Mala som veľkú podporu od každého okolo seba a to bol dôvod, prečo som sa rozhodla opäť vyskúšať modeling. Po tom, čo som uvidela svoju tvár a všetky tie jazvy, cítila som, že nemôžem pokračovať. Ale teraz som znovu súčasťou toho všetkého," hovorí mladá žena. 

Jo vysvetlila, že nezniesla pohľad na svoj znetvorený výzor: "Dlho som sa nemohla na seba pozrieť do zrkadla a keď som to nakoniec urobila, prepukla som v plač. Ale to všetko je už minulosť a ja sa teším na vzkriesenie svojej kariéry."

Muža, ktorý vyvolal barovú potýčku vo februári 2007 v škótskom Tranente, odsúdili na dva roky väzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu