Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najsmutnejší bozk na svete

Prvý bozk pre dcérku, posledné pohladkanie manželky...
Prvý bozk pre dcérku, posledné pohladkanie manželky...

PHOENIX - Takto spolu sú prvý raz a naposledy! Nežne pohladkal Aaron Celis (38) svoju manželku po vlasoch, potom pobozkal novorodenú dcérku. Sedem týždňov ležala jeho žena Veronica (36) v kóme. Jej mozog bol mŕtvy. Pri živote ju držali len preto, aby priviedla na svet svoje dieťatko. Teraz už môže spokojne zomrieť.

Manželia Celisovci z americkej Arizony sa zosobášili pred 18 rokmi. Veronica Aaronovi porodila troch synov, teraz spolu čakali vytúžené dievčatko. Nie náhodou nazvali svoje dievčatko Destiny - Osud. Veronica totiž spolu s ňou nosila v sebe aj hroznú chorobu - rakovinu. No svoje dieťa chcela priviesť na svet za každú cenu. Darovať život, aj keď to bude stáť ten jej! Nádor rástol, bolesti sa stupňovali a Veronica upadla do kómy. Len lekárske prístroje ju dokázali udržať pri živote - ju a malú Destiny v brušku.

Termín pôrodu stanovili na 6. októbra. V tele matky sa však rozšírila infekcia, a tak museli konať rýchlo, inak by bolo pre dievčatko neskoro. Destiny porodili už po 32. týždňoch Veronicinho tehotenstva. Váži len 975 gramov, ale je zdravá!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu