Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Muž zomrel v kaluži krvi, nohy si rezal pílkou!

Barrie Hepburn
Barrie Hepburn

LONDÝN/BRATISLAVA - Barry Hepburn (65) vykrvácal na smrť v jeho kuchyni pri pokuse odrezať si obe dolné končatiny pílkou. Telesne postihnutého muža našli mŕtveho v jeho vozíku s nástrojom stále zarezaným v nohe!

Barrie Hepburn už nedokázal viac žiť s údmi, ktoré mu ochrnuli pred desiatmi rokmi pri výstrele suseda z pušky.

V zúfalstve si uviazal okolo nôh škrtidlo, zobral pílku a nôž. Keď sa mu situácia vymkla spod kontroly, stihol ešte zavolať záchranku, ale lekári už mohli iba skonštatovať smrť.

"V pravej nohe bola stále zarezaná pílka a tak isto tu bola rovnako veľká rana na druhej strane nohy, ktorá bola urobená rovnakým nástrojom," uviedol jeden zo záchranárov.

Jeho manželka bola v tej dobe v USA na návšteve u syna. Známa terapeutka celebrín Susan Hepburnová uviedla, že jej manžel mal bolesti v nohe, z ktorých sa nakoniec vyvinula infekcia. 

Podľa neho bola jediným riešením amputácia, pričom, ak by s tým lekári nesúhlasili, povedal, že to urobí sám. Napriek tomu, že jeho stav konzultovali aj so psychiatrom, sa ho nikomu nepodarilo zastaviť.

Zomrel v ich dome v severnom Londýne v auguste minulého roka. "Prečo si myslel, že si dokáže amputovať vlastné nohy a plastové škrtidlo mu bude stačiť?", Susan doteraz nechápe.

Vyšetrovanie súdu bolo odročené na jún.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu