Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Feťák vtrhol do bytu, babka s vnúčikom vyskočila z okna

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/ROKYCANY - Drogový ošial pravdepodobne môže za správanie mladíka (25), ktorý včera predpoludním vtrhol do cudzieho bytu v českých Rokycanoch. Ozbrojený záhradnými nožnicami vyhodil muža, ktorý maľoval interiér a zabarikádoval sa.

"Kričal na nás, že nás zabije. Bol určite sfetovaný. Z bytu ma ihneď vyhodil," uviedol maliar pre portál idnes.cz, ktorý o udalosti informoval.

V jednej z miestností zostala šokovaná staršia žena s dvojmesačným vnúčikom v rukách. "Bola to hrôza. Mala som hrozný strach," uviedla babička. "Ten človek vybral v kuchyni nože, behal po byte a hovoril nejaké nezmysly, že mu zabili priateľku, alebo čo. Zamkli sme sa v izbe a on sa dobýjal dnu," uviedla.

Po chvíli, ktorá jej pripadala ako večnosť, sa napokon odhodlala ujsť cez okno. Našťastie, rodina býva na prízemí. Pre staršiu ženu však aj to bola vážna prekážka. Napokon sa aj s vnukom dostala do bezpečia na ulicu.

Mladík v byte zostal. Zabarikádoval sa nábytkom a od policajného vyjednávača, ktorý prišiel na miesto, požadoval drogy. Po dvoch hodinách sa vzdal, keď mu prisľúbili ukľudňujúce lieky. Skončil v nemocnici.

Podľa polície ide o známu miestnu firmu, muža závislého na drogách. Rodinu, ktorá ho nespoznala, si pravdepodobne vybral náhodne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu