Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Dcéru trpiacu klaustrofóbiou zavrela matka do koša!

Kirsty je neuveriteľne ohybná Zobraziť galériu (4)
Kirsty je neuveriteľne ohybná

LONDÝN/BRATISLAVA - Angličanka Kirsty Nicholson (23) trpela od šiestich rokov ťažkou klaustrofóbiou až do doby, kedy prišla jej matka s neortodoxným nápadom. Dnes sa dievča uzavretými priestormi vlastne žíví a vďaka svojej pružnosti má aj prácu snov.

Kirsty odmalička túžila vystupovať so skupinou Cirkus hrôzy. "Vždy som bola skutočne pružná, ale bála som sa malých priestorov. Takže keď mi bolo povedané, že v šou mám vystupovať ako džin vo fľaši, nemyslela som si, že to dokážem. Videla som každé turné, od siedmich rokov bol môj sen vystupovať v nej. Nevedela som ako ďalej, až kým mama prišla s nápadom na cvičenie doma a začala ma nútiť do umývania košov. Čím viac som sa tomu venovala, tým to bolo jednoduchšie. Vopchala som sa dnu niekoľkokrát za deň," vysvetľuje dievča.

Vďaja tomu, že ju matka prinútila vtesnať sa do absurdne malého koša, môže teraz Kirsty predvádzať svoj talent. Ako dokazujú fotografie, ohybné dievča sa zmestí do skrine či psej klietky k úžasu vlastnej rodiny. Odkedy sa zbavila strachu, rada si z príbuzných robí žarty a plaší ich vyskakovaním z tých najneobyčajnejších miest. 

Cirkus hrôzy, jedinečné predstavenie plné "smrti", je v súčasnej dobe na turné po Veľkej Británii. Má neuveriteľnú zbrusu novú šou, ktorá šokuje divákov najbláznivejšími kúskami z celého sveta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu