Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sexi slúžky alebo prostitútky? Na hodinu 150 eur!

V servise vraj uplatňujú politku Zobraziť galériu (2)
V servise vraj uplatňujú politku "nedotýkať sa"

BUENOS AIRES/BRATISLAVA - Sensual Clean Service, spoločnosť zameraná na "napĺňanie mužskej fantázie", vyvolala povyk vo Francúzsku. Politici a feministky žiadajú odstránenie internetovej stránky upratovacej firmy, pretože využíva mladé ženy oblečené ako slúžky vo francúzskej sexi spodnej bielizni. Podľa nich ide o prostitúciu!

Spoločnosť ponúka klientom slúžky oblečené do erotickej francúzskej rovnošaty a s neodmysliteľnou prachovkou. Prijímajú iba ženy s dokonalou postavou a pekným vzhľadom, aby splnili úlohu, za ktorú žiadajú 95 až 150 eur za hodinu, čo podľa feministiek "skresľuje a uráža obraz o žene".

Súčasťou služby je utieranie prachu, vysávanie a čistenie podláh, ustieľanie postelí, ale všetky práce musia byť vykonané zmyselne, a to podľa požiadaviek klienta. Na internetovej stránke je uvedené, že nejde o sexuálne služby, ani neponúkajú nič nelegálne. "Lady Clean" musí dodržiavať prísnu politiku "nedotýkať sa".

Služba, ktorú prevádzkujú po celom Francúzsku, je veľmi populárna u mužského publika, ale francúzske ženy sú rozzúrené. Hoci z reklamného hľadiska ide o veľmi dobrý ťah, ozývajú sa hlasy aj o možnej prostitúcii a právnom riešení problému.

 

Klientov lákajú aj na toto video



Sexi upratovačky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu