Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Netušila, že je tehotná, v 7. mesiaci slúžila v Afganistane!

Kayla s plyšovou hračkou Zobraziť galériu (2)
Kayla s plyšovou hračkou

MANCHESTER - Dvadsaťjedenročná britská vojačka pripisovala nadbytočné kilogramy stresu z práce. Aké však bolo jej prekvapenie, keď zistila, že naberanie hmotnosti malo úplne iný a radostnejší pôvod.

Kayla Donnellyová slúžila v v afgánskej provincii Helmand od minulého marca do septembra. Predpokladá sa, že je vojačkou s najvyšším stupňom tehotenstva, aká kedy pôsobila na tomto území.

Guľometníčke Kayle sa narodil zdravý syn Josh dva týždne po návrate z vojny. V tom čase bola na dovolenke na Tenerife a ešte stále nevedela o tom, že čaká dieťa. Že bude čoskoro matkou, si uvedomila až po tom, keď začali kontrakcie. Otcom dieťaťa je vojak Aaron McMillan, ktorý slúžil v krajine zmietanej vojnou v tom istom čase ako jeho priateľka.

Tamojšie Ministerstvo obrany odmietlo záležitosť komentovať. Britská armáda posiela vojačky, ktoré počas misie zistia, že sú tehotné, okamžite domov. Minulý rok však rezort po tom, ako na vojenských základniach v Afganistane vysoko stúpol počet tehotných vojačiek, zahájil kampaň, ktorá im odporúča nosiť zo sebou kondómy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu