Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Do hlavy jej hodil tehlu a zlomil lebku!

Samantha kvôli útoku doteraz trpí dvojitým videním Zobraziť galériu (3)
Samantha kvôli útoku doteraz trpí dvojitým videním

LONDÝN - "Pamiatka" na celý život"! Tú zabezpečil nádejnej anglickej atlétke tínedžer, ktorý jej cez bočné okno auta hodil do tváre tehlu. Za doživotné zmrzačenie mladej dievčiny mu udelili pokutu vo výške 200 libier (235 eur)!

Samantha Sadlerová (17) sa v osudný deň vracala domov z tréningu, keď do nej z ničoho nič hodil tínedžer, ktorého identitu drží polícia v tajnosti, tehlu. Z tváre sa jej okamžite začala valiť krv a dievča kričalo od bolesti. Jediné, na čo Samantha myslela, bolo, že s jej športovou kariérou je koniec.

Pri zlomyseľnom útoku, ktorý sa odohral pred ôsmimi mesiacmi, utrpela zlomeninu lebky, nosa a očnice. O to šokujúcejší bol verdikt súdu, ktorý mladíka len napomenul a udelil mu finančnú pokutu. "To snáď nie je možné, že z toho vyviazol tak ľahko. Rozhodnutie súdu nás šokovalo," uviedol Samanthin otec Phillip (49).

Samantha kvôli zraneniam musela podstúpiť niekoľko operácií vrátane desaťhodinového chirurgického zákroku práve v deň jej sedemnástych narodenín. Na nepríjemný zážitok si spomína len nerada: "Veľmi som sa bála, nevidela som nič iné len samú krv. Tá bolesť bola neznesiteľná, myslela som, že oslepnem."

Dievčinu ešte čaká ďalšia operácia, počas ktorej by jej mali dať do poriadku zlomený nos. K atletike sa však vrátila už dva mesiace po útoku. "Teraz si vážim život oveľa viac ako predtým. Stále mi síce vidno jazvy, ale aj tak som šťastná, že som prežila a môžem sa opäť venovať športu," dodala.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu