Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Otec skočil pod vlak, dvojičky Alessia a Livia zmizli

Prosba o pomoc pri pátraní po dvojičkách a ich otcovi na Facebooku Zobraziť galériu (4)
Prosba o pomoc pri pátraní po dvojičkách a ich otcovi na Facebooku

BERN - Talianska, švajčiarska a francúzska polícia v nedeľu začali intenzívne pátranie po šesťročných dvojičkách, ktoré zmizli za nejasných okolností po smrti ich otca v južnej časti Talianska.

Dievčatá žili s matkou vo švajčiarskom Lausanne a podľa miestnych médií odišli z domu 28. januára, aby s otcom strávili spoločný víkend.

Švajčiar kanadského pôvodu, ktorého polícia identifikovala ako Matthiasa Kaspara Scheppa (43), však dcéry nevrátil a namiesto toho s nimi odcestoval do Francúzska, odkiaľ manželke poslal pohľadnicu. Jeho telo vo štvrtok našli pri železničnej stanici v juhotalianskom meste Cerignola, kde skočil pod vlak. Dvojičky Alessia a Livia však zmizli bez stopy.

Švajčiarske úrady uvádzajú, že kolegov vo všetkých európskych krajinách na prípad nezvestných dvojičiek upozornili už 30. januára. Predstaviteľ talianskej polície Alfredo Fabbrocini potvrdil, že Schepp po odchode z Lausanne navštívil francúzske mestá Marseille a Toulon, kde sa však jeho stopa stráca.

Vyšetrovatelia veria, že viac im prezradia záznamy o výberoch hotovosti, telefonátoch, zábery bezpečnostných kamier a výpovede svedkov. Talianska agentúra ANSA informovala, že nezvestné dievčatá hľadajú pomocou vrtuľníkov a cvičených psov, doterajšie pátranie však bolo bezúspešné.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu