Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Deviant svoju obeť pri znásilňovaní fotografoval

Ilustračné foto
Ilustračné foto

OLOMOUC - Nepomohli výhovorky, ani reči o absencii dôkazov. Sexuálny deviant Petr Kavka (46) si za brutálne útoky na dve ženy definitívne odsedí mnohoročný trest. Jednu z nich znásilnil, druhej sa podarilo ujsť.

Prvý prípad sa odohral vlani v apríli. Kavka sa na stanici v Brne zoznámil so ženou a pozval ju do reštaurácie. So zámienkou, že ju odprevadí, ju odviedol na opustené miesto pri rieke. Tam jej priložil pištoľ ku krku a vliekol ju ďalej.

Žena kričala, podarilo sa jej vytrhnúť a dala sa na útek. Kavka ju však dostihol a udrel do tváre. Žene sa napokon podarilo ujsť až pri ďalšej potýčke, keď agresorovi vypadol zásobník s nábojmi.

O mesiac neskôr si vyhliadol ďalšiu ženu v brnianskom lesoparku. Namieril na ňu pištoľ, zatiahol ju do krovia a prinútil ju vypnúť mobil. Najprv ju týral psychicky. Pýtal sa podrobnosti o jej súkromí, dokonca si opísal údaje z občianskeho preukazu! Potom ju udrel do tváre, prinútil ju vyzliecť sa a znásilnil ju. Ženu si pritom fotografoval. Na konci ju obral o 200 korún a ušiel. Žena sa zo šokujúcim zážitkom vyrovnáva ťažko, utrpela posttraumatickú stresovú poruchu.

Súd v Olomouci dnes rozhodol, že deviant poputuje do väzenia na 15 rokov, čo je takmer horná hranica sadzby. Kavka totiž má kriminálnu minulosť. Po tom, ako si odpyká trest, umiestnia ho do ústavu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu