Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Deti odvrávali svojej matke, chladnokrvne ich zabila!

Julie Scheneckerová Zobraziť galériu (2)
Julie Scheneckerová

TAMPA – Pomätená matka vo floridskom meste Tampa zastrelila svoje dve dospievajúce deti, Calyx Powers Scheneckerovú (16) a Powers Beau Scheneckera (13).

Julie Powers Scheneckerová, bola zatknutá v piatok potom, čo na miesto činu bola privolaná polícia. Dôstojníci ju našli na zadnej verande celú zakrvavenú.

Podľa správ, Julie viezla jej syna na futbalový tréning, keď sa zastavila a strelila ho dvakrát do hlavy. Potom sa vrátila domov, išla do izby svojej dcéry a strelila ju do zátylku, keď sedela pri počítači, potom pokračovala druhým výstrelom do tváre.

Keď ju zatkli, Scheneckerová povedala polícii, že ich zastrelila, pretože boli papuľnatí . O tom, že vraždy svojich detí plánovala, svedčí aj fakt, že bol nájdený list, v ktorom Scheneckerová napísala "že jej deti odvrávali a boli papuľnaté, a že sa o nich postará". Telo jej syna bolo nájdené ešte v aute, ktoré bolo zaparkované v garáži a jeho sestra bola nájdená na podlahe v spálni.

Políciu privolala Scheneckerovej matka, ktorá žije v Texase, potom, čo nebola schopná kontaktovať svoju dcéru a povedala, že trpela depresiami. Polícia tiež oznámila otcovi, Parkerovi Schenecker, ktorý bol preč na niekoľko dní v Katare. Scheneckerová bola obvinená z dvoch vrážd prvého stupňa. Obe obete boli zastrelené pištoľou kalibru 38. Vyšetrovatelia si myslia, že deti "nemali tušenie, čo na nich matka chystá.“ Priatelia a všetci, ktorí ich poznali sú v obrovskom šoku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu