Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Britská políca postrelila muža pri protiteroristickej akcii

Polícia zatiaľ nezverejnila žiadne podrobnosti okrem toho, že akcia nesúvisí s minuloročnými teroristickými výbuchmi zo 7. augusta. Zobraziť galériu (3)
Polícia zatiaľ nezverejnila žiadne podrobnosti okrem toho, že akcia nesúvisí s minuloročnými teroristickými výbuchmi zo 7. augusta.

LONDÝN - Londýnska polícia dnes postrelila muža pri protiteroristickej akcii vo východnej časti mesta. Ďalší muž bol zatknutý. Zranený muž je momentálne v nemocnici. Jeho zdravotný stav nie je známy, ale podľa polície je mimo ohrozenia života. Okolnosti, za ktorých bol postrelený, nie sú jasné.

Polícia začala akciu skoro ráno, ale ešte napoludnie na mieste zásahu pracovali detektívi. Niektorí policajti mali na sebe ochranné odevy vrátane gumových rukavíc, ale hovorca Scotland Yardu nevysvetlil, prečo. Oblasť bola uzatvorená a bol uzatvorený aj vzdušný priestor nad miestom zásahu - čo bolo pravdepodobne opatrenie proti vrtuľníkom televíznych spoločností.

Polícia zatiaľ nezverejnila žiadne podrobnosti okrem toho, že akcia nesúvisí s minuloročnými teroristickými výbuchmi zo 7. augusta, pri ktorej štyria samovražední teroristi zabili v metre a autobuse 52 ľudí a 700 zranili. Podľa hovorcu bol zásah uskutočnený na základe informácií, ktoré experti vyhodnotili ako závažné.
Podľa susedov žila v dome, kam polícia ráno vtrhla, rodina so štyrmi deťmi vo veku medzi 13 a 19 rokov. Podľa rovnakého zdroja tam rodina bývala už niekoľko rokov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu