Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Karolína: Vyzlečiem sa!

Karolína Botková Zobraziť galériu (3)
Karolína Botková

BRATISLAVA - „Keď príde zaujímavá ponuka, vezmem ju,“ povedala pre Nový Čas exfinalistka markizáckej reality show Big Brother-Súboj Karolína Botková (23). Narážala tým na možnosť nafotiť šteklivé fotky pre nejaký pánsky časopis. Nerobí jej to problémy, veď má za sebou už nemalé skúsenosti. Pred pár rokmi si totiž dala nafotiť akty pre súkromné potreby.

Sympatická Bratislavčanka sa netají tým, že keby ju oslovil pánsky časopis a ponúkol jej fotenie aktov, neváhala by. „Prijala by som to. Veď už ma celé Slovensko videlo nahú, tak čo je na tom,“ pokrčila plecami Karolína. Najradšej by vraj fotila spodnú bielizeň alebo plavky, ale nebránila by sa ani niečomu dráždivejšiemu.

„Keby to nebolo nič vulgárne, nemám s tým žiaden problém,“ prezradila blondínka. Takáto lákavá ponuka jej však dodnes neprišla. Uvravená dievčina má však predsa len niečo za sebou. Pred pár rokmi nafotila súkromné akty. „Áno, je to pravda. Nafotila som akty, pretože sa mi to páči. Boli to čisto súkromné fotky,“ potvrdil a Novému Času. Napriek tomu, že odvážna slečna z domu Veľkého brata odišla už ako tretia a milionárka sa z nej nestala, nezúfa. V poslednom období sa totiž pohráva s myšlienkou, že odíde zo Slovenska. „Ak ma tu nezadrží nejaká zaujímavá ponuka, odídem. Chcem cestovať, to je môj sen,“ dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu