Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Náhradník do Big Brother-Súboj podpísal zmluvu s Markízou i s TV JOJ

Vladimír Bizoň - o jeho postupe môžete rozhodnúť aj vy svojimi hlasmi. Jeho SMS číslo je 9517. Zobraziť galériu (2)
Vladimír Bizoň - o jeho postupe môžete rozhodnúť aj vy svojimi hlasmi. Jeho SMS číslo je 9517.

BRATISLAVA - Na svete je ďalší spor konkurenčných komerčných televízií! Markíza a Jojka sa naťahujú, komu vlastne patrí náhradník do reality show Big Brother-Súboj Vladimír Bizoň (52).

Ten sa totiž už pred podpisom zmluvy s repčíkovcami zaviazal TV JOJ. Pilot vo výslužbe sa síce nestal VyVoleným, no naskytla sa mu reálna šanca zabojovať o 10-miliónový jackpot u Veľkého brata. Za porušenie dohody si však budú kňažkovci nárokovať státisícové sankcie.

Tým, že sa Vladimír upísal Markíze, porušil zmluvu s konkurenčnou Jojkou, ktorá mu tento krok zakazovala pod hrozbou mastnej pokuty. Účasť na kastingu do VyVolených nám sympatický päťdesiatnik aj potvrdil, o sankciách však vraj nič nevedel. "Bolo to niekedy v júni a niečo som im podpisoval. Bol to papier formátu A4. V tejto veci sa ešte musím poradiť s právnikom," priznal možný náhradník Veľkého brata za zraneného Mariána Grolmusa (26).

Za každý prešľap proti riadne podpísanej, no zrejme nie dôsledne prečítanej zmluve mu chce Jojka naúčtovať peknú "pálku". Účasťou na kastingu do markizáckej šou už jeden urobil a podľa všetkého bude preto ľahší o prvú šesťcifernú sumu. "Budeme si uplatňovať nárok na zmluvnú pokutu vo výške minimálne 100-tisíc korún. V prípade jeho vstupu do inej reality show naše nároky voči nemu ďalej porastú. Dohodu s nami podpísal dobrovoľne," potvrdil hovorca Jojky Ľudovít Tóth.

Bizoň si zrejme obmedzenia vyplývajúce z podpisu takýchto zmlúv vôbec neuvedomil. A nebolo to pritom po prvýkrát, čo sa na nejakom kastingu zúčastnil. Patrí zrejme do skupinky vymetačov týchto výberov. "Nespolupracujeme s ním po prvýkrát. Účinkoval už v kastingoch 10 pre Hollywood," potvrdila hovorkyňa TV Markíza Ivana Semjanová.

Nastúpi napokon Vladimír k Veľkému bratovi, alebo prenechá miesto svojmu konkurentovi v esemeskovom rozstrele Tomášovi Lednickému (27) bez boja?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu