Utorok11. jún 2024, meniny má Jesika, zajtra Zlatko

Peter plače! Napísala mu priateľka

Petra obsah listu dojal až k slzám. Zobraziť galériu (4)
Petra obsah listu dojal až k slzám.

BRATISLAVA - "Ľúbim ťa, láska. Veľmi ťa ľubkám, stále som tvoje bábo," napísala v liste 18-ročná Petra Chrenková svojmu priateľovi Petrovi Petrovičovi (20). Tieto slová finalistu reality show Big Brother-Súboj zasiahli na najcitlivejšom mieste. Petra upodozrievaného z homosexuálneho vzťahu so spolubývajúcim Jánom Bryndzom (27) úplne rozcitliveli a sympatický športovec sa zadúšal plačom.

Petra Chrenková sa rozhodla napísať svojmu priateľovi, pretože už nedokázala ďalej trpieť posmech svojho okolia. Jej vzdialení príbuzní mali obavy z toho, čo videli na televíznej obrazovke. Veď Peter sa na nej čoraz častejšie zjavoval v objatí s Jánom a ich vzťah sa medzi ostatnými obyvateľmi domu Veľkého brata pretriasal každý deň. Mladá Bratislavčanka chcela svoju lásku a trojročný vzťah uchrániť pred kritikou. Nečakane prišla aj do piatkového nočného magazínu Vila Rozborila Face to face a okrem iného povedala: "Peter je stále ten, koho som poznala a rozhodla som sa, že budem za ním stáť. Priznávam, po tom, čo som v televízii videla, i ja som zaváhala. Ale bolo to možno len na sekundu, potom sa moje pochybnosti rozplynuli."

Petra dala do domu Veľkého brata doručiť pre priateľa list. V ňom sa Petrovi vyznáva, že ho miluje a stojí pri ňom. "Vieš veľmi dobre, že rovnaké slová a vety povedané inými ústami dostávajú úplne iný význam a každý ich môže vnímať v inej rovine. Myslím, že ma veľmi dobre poznáš a vieš, že by som ti nikdy vedome neublížila. Buď pokojný, stále som tvoje bábo. Veľmi ťa ľubkám a vieš aj to, že všetko medzi nami bude o dôvere," čítal Peter úprimné slová milovanej Petry. A oči mu zaliali slzy. "Ľúbim ťa láska. Buď silný, veď vieš, že tu doma ťa niekto čaká, aj keď sa bude diať čokoľvek," zdôraznila 18-ročná pisateľka v závere listu. Petra bojovala za svoju lásku ako levica. Urobí to isté aj Peter?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu