Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Poslankyňa v Bratislave ukázala božské telo po cvičení! FOTO Bradavkami spôsobila zmiešané reakcie

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/Katarína Augustinič)

BRATISLAVA – Niekdajšia víťazka ankety o najsexi kandidátku vo voľbách opäť rozvírila vody slovenskej politiky. Katarína Augustinič, ktorá pôsobí ako poslankyňa v mestskom zastupiteľstve za Nové Mesto sa pochválila svojim vyšportovaným telom. A spôsobila tým obrovský rozruch. Kritické hlasy hovoria o nevhodnej prezentácii, ona tvrdí, že si za fotkou stojí a chcela by takto motivovať aj iné ženy, aby sa viac starali o svoje zdravie.

„Sú vlastnosti, ktoré Vám jednoducho neboli dané. Mňa obišla pevná vôľa a disciplína. Navyše som úplný pôžitkár a tak držať nejakú diétu, je pre mňa za trest. Ešte mám aj tú životnú smolu, že dokážem zjesť viac ako ktorýkoľvek chlap. A navyše neexistuje takmer nič, čo by mi nechutilo. Našťastie som stále v pohybe a tak to nikdy nebol úplný prúser, ale ani vnútorná spokojnosť,“začala svoj status na sociálnej sieti, ku ktorému pripojila aj fotografiu.  

Práve tá však spôsobila v tomto období diskusiu, čo môže zverejňovať verejný činiteľ a čo už je za hranou. Po posledných týždňoch, kedy sa v médiách riešilo nevhodné správanie Maroša Kramára, alebo kontroverzné vyhlásenia jeho kolegu Olivera Andrásyho, vzbudil tentokrát pozornosť práve status poslankyne, ktorá sa venuje vo svojej politickej agende aj právam žien a snaží sa podporovať sociálne slabšie matky s deťmi.

„A tak som si povedala, že už mám vek na to, aby som sa prekonala a bola so sebou spokojná. A tak v zmysle výzvy som prestala jesť sladkosti, behám každý deň, cvičím a upravila som stravu podľa jedálnička, ktorý mi urobil Marian Mikinic A výsledky už asi vidieť,“ doplnila v statuse.

Poslankyňa v Bratislave ukázala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Katarína Augustinič)

Na fotografii je zachytená po cvičení, v legínach a obtiahnutom tielku. Najviac však kritikov vyrušujú bradavky, ktorých obrys je vidieť spod oblečenia. Okrem desiatky pozitívnych reakcií političku, ktorá sa venuje sa aj doprave a ochrane životného prostredia cez separovaný odpad a obmdzeniu plastov, však niektorí obvinili z nevhodnej prezentácie

Ona si však za tým stojí, fotografiu zo sociálnej siete nestiahla a bude ju obhajovať.

„Za fotkou si stojím, som na nej po behu v športovom oblečení, nič vulgárne. Bradavky považujem za bežnú súčasť ženských pŕs a videla som mnohé fotky svojich mužských kolegov politikov z dovoleniek a dokonca aj hore bez a s bradavkami a nikdy ma nenapadlo to riešiť,“ reagovala pre topky.

Viac o téme: PoslankyňaKatarína Augustinič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu