Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dve tváre Ľuboša Blahu: Vysmiaty podporoval homosexuálov, teraz píše o slniečkach a gejoch

Predseda výboru NR SR pre európske záležitosti Ľuboš Blaha Zobraziť galériu (3)
Predseda výboru NR SR pre európske záležitosti Ľuboš Blaha (Zdroj: TASR/Martin Baumann)

BRATISLAVA - Poslanec Ľuboš Blaha je asi najaktívnejším politikom na sociálnych sieťach, na ktorých píše siahodlhé statusy o aktuálnom dianí na Slovensku. Jeho objektmi sú väčšinou prezident Andrej Kiska, ale aj novinári, či liberáli. Najnovšie sa pustil do kandidátky na prezidentku Zuzany Čaputovej. Z jeho vyjadrení sa však zdá, že trochu zabudol na to, ako sa prezentoval pred niekoľkými rokmi.

Ľuboš Blaha je známy tým, že svoje názory prispôsobuje aktuálnemu dianiu a záujmom strany Smer. Jeho výrok o tom, ako by nikdy nepodporil vládu bez Roberta Fica ako premiéra, je už legendou. Samozrejme, že neostali bez jeho odozvy a statusu ani udalosti posledných dní, keď sa v prospech Zuzany Čaputovej vzdal kandidatúry na prezidenta Robert Mistrík. 

"Tie čachre-machre, čo robia liberáli na Slovensku, sledujem len z diaľky - som totiž na pracovnej návšteve Srbska. Ale Mistríkove a Čaputovej tanečky pôsobia aj odtiaľto ako nejaká provinčná fraška z dedinskej zábavy. Oni si asi z ľudí robia srandu," napísal zarytý marxista. V statuse, ktorých má na sociálnej sieti požehnane, ďalej hovorí o tom, že Zuzana Čaputová je vlastne Kiska v sukni. Tentokrát to schytal aj nový primátor Bratislavy Matúš Vallo a "liberálna bratislavská kaviareň a gejovia"

Ľuboš Blaha na Dúhovom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Pri Vallovi im to vyšlo, lebo v Bratislave je najvyššia koncentrácia uletených slniečok na Slovensku, ale neverím, že dokážu rečami o gejoch a multikulti oblbnúť aj zvyšok Slovenska. Dúfam, že nie. Ale jedno si buďte istí: reálne hrozí, že cez Čaputovú ovládnu Slovensko liberáli z USA a EÚ a dostaneme Kisku Dva v ružovom balení," píše Blaha. 

Na bratislavskom Pride s Jurajom Drobom

Poslanec zrejme zabudol, že v roku 2013 sa spolu s manželkou a dcérou zúčastnil pochodu homosexuálov, aby "podporil hodnoty tolerancie a rovnosti a naštvali konzervy". O jeho účasti vtedy písal aj konšpiračný internetový portál Hlavné správy, ktorý v súčasnoti Blaha rád využíva a dáva mu rozhovory. 

Ľuboš Blaha na Dúhovom pochode v Bratislave spolu s Jurajom Drobom.
Zobraziť galériu (3)
Ľuboš Blaha na Dúhovom pochode v Bratislave spolu s Jurajom Drobom.  (Zdroj: Facebook)

"Podpora zo strany niektorých politikov – europoslankyňa za stranu Smer-SD Monika Flašíková-Beňová, primátor mesta Bratislava Milan Ftáčnik, poslanci NR SR Ľuboš Blaha (Smer-SD), Jozef Viskupič (OĽaNO), Juraj Droba (SaS), splnomocnenec pre rómske komunity Peter Polák, Ulrike Lunacek či americký veľvyslanec, ktorý na ich veľvyslanectve vyvesil aj dúhovú zástavu – poukazuje na to, že na čele nášho štátu stoja ľudia, ktorí sa snažia narušiť historicky zakotvené chápanie tradičného manželstva a rodiny, ktorej základ tvoria muž a žena," napísal vtedy konšpiračný web.

Viac o téme: Smer-SDĽuboš Blaha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu