Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bleskový koniec! Béreš sa vzdal boja o prezidenta po pár hodinách: Najhorší deň v živote

Imrich Béreš Zobraziť galériu (2)
Imrich Béreš (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Naozaj rýchly koniec. Finančník Imrich Béreš, ktorý v pondelok oznámil, že začína zbierať podpisy pod kandidatúru na prezidenta, sa nakoniec boja vzdal. Jeho rodina totiž v posledných dňoch zažila najťažšie chvíle života.

Vyplýva to z jeho statusu z Facebooku. Ako v ňom vysvetlil, bol pripravený znášať útoky, ale nepočítal s tým, že budú trpieť jeho najbližší. Tí podľa jeho slov majú obavy aj o jeho zdravie. „Videl som slzy v očiach mojej matky, strach v očiach môjho najmladšieho syna, obavy o moje zdravie u mojej partnerky," napísal Béreš.

Exposlanec za ANO ďalej tvrdí, že si uvedomil, že od najbližších nemôže očakávať takúto obeť. „Sú to pre mňa najdôležitejší ľudia, drahší, než akákoľvek verejná funkcia. Moje odhodlanie a pripravenosť pomôcť tejto krajine nevzdávam, len ho budem realizovať tak ako doteraz," napísal Béreš vo svojom stanovisku.

Status Imricha Béreša
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB / Imrich Béreš)

Finančník Imrich Béreš v pondelok oznámil, že spúšťa petičnú kampaň, ktorou chcel získať podporu na prezidentskú kandidatúru. Denník N ale minulý týždeň zverejnil lekársku správu, podľa ktorej jeho exmanželka Zuzana pred 15 rokmi lekárom povedala, že ju manžel napadol.

To Béreš rázne odmietol, pripomenul, že to na polícii odmietla. Stanovisko médiám poskytla aj jeho exmanželka, tento prípad považuje za kampaň proti jej bývalému manželovi.

Viac o téme: PrezidentImrich Béreš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu