Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Remišová zažila na výlete v Tatrách neuveriteľnú vec: Drsný odkaz politikom

Veronika Remišová Zobraziť galériu (3)
Veronika Remišová (Zdroj: TASR/Martin Baumann)

BRATISLAVA - Veronika Remišová pochválila dobrých ľudí a obula sa do ľudí vo vyšších pozíciách, ktorí ťažia zo spoločného majetku. Počas svojho výletu v Tatrách natrafila na nestrážený sud s medovinou. Pokladničku s peniazmi nikto nestrážil a ľudia napriek tomu zaplatili.

To sa podľa Remišovej o štátnom majetku povedať nedá. Počas výletu do Tatier sa na jednom z chodníkov nachádzal súdok s horúcou medovinou. Nie je to nič zvláštne, no poslankyňa OĽaNO to napriek tomu považuje za menší zázrak. "Nik ho nestrážil, pokladničku nik neukradol, medovina nebola žiadna žbrnda ale prvotriedny nektár, dokonca tí, čo pili aj zaplatili," napísala k fotke Remišová.

Veronika Remišová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Veronika Remišová)

"Stále hovorím, že na Slovensku žijú ľudia s dobrými nápadmi (ďakujeme za súdok, ktorý dobre padne uzimenému turistovi), ľudia poctiví a pracovití," poďakovala majiteľovi súdka. Ten nechal na súdku aj popisok, aby boli ľudia poctiví a zaplatili. "Nepoctivý pije zdarma, dobehne ho vlastná karma," napísal na koniec oznamu majiteľ. 

Remišová zažila na výlete
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Veronika Remišová)

O niektorých ľuďoch sa to však povedať nedá. "Vzduch tu otravuje len zopár gaunerov, ktorí cudzopasia na štátnom, teda na našom spoločnom majetku," dodala poslankyňa na adresu tých, ktorí by si mali zrejme brať príklad z obyčajných ľudí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu