Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Šéfovia parlamentu zosmiešnili kandidáta na riaditeľa RTVS: FOTO "vtipu", radšej to stiahli!

Béla Bugár a Andrej Hrnčiar Zobraziť galériu (3)
Béla Bugár a Andrej Hrnčiar (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Vtip, ktorý nevyšiel podľa predstáv. Poslanec Andrej Hrnčiar (Most-Híd) sa včera na Facebooku chcel pochváliť vtipnou momentkou zo stretnutia s koaličnými partnermi, všetko to ale vypálilo inak.

„Koaliční partneri dnes Bélu presviedčali, že dobrý kandidát na šéfa RTVS je Rezník. Nevyskúšal," napísal politik k fotografii, na ktorej je okrem vysmiateho Petra Kažimíra (Smer-SD) aj Béla Bugár. Práve predsedovi Most-Híd na momentke niekto ponúka rezeň, čo je narážka na terajšieho šéfa agentúry TASR Jaroslava Rezníka. Jeho meno sa v poslednej dobe okrem možnej kandidatúry na post riaditeľa RTVS aj s kauzou preberania správ z ruskej agentúry Sputnik.

Fotografiu neskôr Hrnčiar stiahol, medzitým však neušla pozorným očiam stránky Politická komunikácia. Ako politik vysvetľoval jej pôvod? „Mali sme takú spoločenskú akciu, kde sme vtipkovali na rôzne aktuálne politické dianie a mne to v tej chvíli pripadalo vtipné, tak som to zavesil,“ reagoval pre Topky.

Dôvod odstránenia fotografie bol vraj jednoduchý - diskusia sa vraj zvrhla. „Veľa ľudí to zobralo vážne a začali tam v komentároch riešiť vážne veci a ja som to zobral čisto ako žart," vysvetlil Hrnčiar svoje konanie.

Obrázok Andreja Hrnčiara
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB / Andrej Hrnčiar)

Jaroslav Rezník je desať rokov šéfom štátnej tlačovej agentúry TASR. Iba včera oznámil, že sa chystá kandidovať za šéfa RTVS.

Jaroslav Rezník
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Béla BugárPeter KažimírAndrej Hrnčiar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu