Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vojna Kollára s Kočnerom pokračuje: Poslanec vytiahol nové VIDEO a mafiánske zoznamy

Kollár vracia úder Kočnerovi Zobraziť galériu (3)
Kollár vracia úder Kočnerovi (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Hádky poslanca Borisa Kollára a kontroverzného podnikateľa Mariána Kočnera pokračujú. Po tvrdých obvineniach od Kočnera to Kollár nenechal len tak. Len čo prišiel z krátkej dovolenky nakrútil video, kde všetky obvinenia vyvracia. Na záver zase poslal tvrdý odkaz Kočnerovi on.

Na začiatku videa sa obul do médií, ktoré o ňom podľa vlastných slov priveľa píšu. Poslanec sa tiež posťažoval, že Fico sa takej pozornosti neteší. "Nevynechajú jeden deň, aby na mňa niečo nevycrhstli," posťažoval sa Kollár a zaútotočil na finančnú skupinu Penta, ktorá vlastní niektoré médiá. "Zoberme si Procházku, Bugára, o tých sa nič nepíše. O Ficovi sa nepíše," porovnával prístup médií šéf Sme Rodina.

Kollár sa vrátil z dovolenky a už musel riešiť nepríjemnosti
Zobraziť galériu (3)
Kollár sa vrátil z dovolenky a už musel riešiť nepríjemnosti  (Zdroj: Facebook)

Kočner je na mafiánskych zoznamoch

Najzaujímavejšiu časť krátkeho videa si však nechal pre kontroverzného podniakteľa Mariána Kočnera, ktorý na neho vytiahol tvrdé obvinenia. "Ja sa nebudem vyjadrovať k človeku, ktorý je na mafiánskych zoznamoch," spustil Kollár obvinenia na hlavu kočnera a pokračoval v tradičnom tempe."Je jasne preukázané, že je mafián. S mafiánmi obsadil Markízu. Pozrite sa, čo spravil ľuďom v Glance House spolu s Trnkom. Doživotne budú splácať hypotéku na byt, do ktorého sa ani nedostanú. takýto človek zoberie tisíc obvinení a vyhodí to na mňa a ja sa z toho mám vyviňovať?" hovorí na videu rozčúlený Kollár.

 

Priatelia ked Kocner ,pozadie Smeru,Topky,Penta ktora vlastni plus1den a plus7dni leju na mna vedra špinavych nezmyslov prakticky dennodenne,tak to ma utvrdzuje v tom ze stojim na spravnej strane .

Posted by Boris Kollar on 7. apríl 2016

"Či som kopal matku môjho dieťaťa do brucha? To sú už také nezmyselné obvinenie, že očakávam, že príde s lopatou a povie, že Kollár zabíja svoje nenarodené deti. To je trápne a nemienim sa k takémuto človeku vyjadrovať," zakončil štyri a pol minútové video Kollár.

Viac o téme: Boris KollárMarián KočnerSme rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu