Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ján Slota mal autonehodu cestou z dovolenky, nenafúkal

BRATISLAVA – Niekdajší šéf SNS Ján Slota zažil dnes nepríjemný deň. Jeho luxusné auto Porsche Cayenne sa dostalo do kolízie na bratislavskom obchvate. Našťastie si to odniesli iba plechy. Politik mal totiž v aute aj dcéru a manželku. Zákaz šoférovania mu vypršal iba pred rokom. Trest mal za alkohol za volantom.

Na obchvate v Bratislave sa jeho Porsche dostalo do kolízie s autom Hyundai inej vodičky v čase, keď sa vytvorila na D1 kolóna.  Krátko pred 18:00 hod. Slota z miesta nehody odišiel na aute asistenčnej služby. Následne naložili aj jeho auto a všetci miesto opustili. Informuje pluska.sk. Podľa svedkov sa zrejme vracal z dovolenky.

Podľa denníka N sa Slota podrobil skúšku na alkohol, v ktorej tentokrát uspel.

Expredseda SNS zažil za volantom svoje. Pred dvomi rokmi prišiel o vodičák po tom, ako ho zastavila hliadka pre podozrenie, že jazdí pod vplyvom alkoholu. Politik odmietol dychovú skúšku.

Mesiac nskôr ho prokurátor za jazdu pod vplyvom alkoholu obžaloval. Súd ho uznal vinným a potrestal pokutou 5-tisíc eur a zákazom šoférovania na šestnásť mesiacov. Minulý rok mu trest znížili na tritisíc eur a ročný zákaz. Od apríla 2014 tak mohol Slota opäť sadnúť za volant.

 

Viac o téme: Ján Slota
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu