Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rozzúrená Sulíkova politička: Ježiš je sadomasochista, ktorý do*ebal ľuďom život!

Romana Schlesinger Zobraziť galériu (2)
Romana Schlesinger (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Ježiš Kristus je sadomasochista! Toto si myslí o kľúčovej postave kresťanstva LGBT aktivistka a nová posila strany SAS. K tomuto záveru ju priviedol fakt, že nemohla v Rakúsku natankovať. Sulík už zareagoval, že toto viac nestrpí.

Nová posila SAS si poriadne zavarila. Počas najväčšieho sviatku kresťanov označila Ježiša Krista za sadomasochistu. Vytočilo ju, že počas sviatkov si nemohla v Rakúsku natankovať. Na svojom Facebooku napísala: "Ináč, v Rakúsku sú aj pumpy zavreté. Jak jeden sadomasochista doj*be ľuďom život aj po 2015 rokoch...ach". Upozornil na to portál aktualne.sk.

Následne ho LGBT aktivistka okamžite stiahla. Škandál tým ale nevymazala. Jej stranícky šéf Richard Sulík prehlásil, že to nebude tolerovať. Nehovoriac o tom, koľkých kresťanov urazila.

Rozzúrená Sulíkova politička: Ježiš
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

„Romana Schlesinger tieto hranice svojimi expresívnymi vyjadreniami prekročila a použila nevhodný slovník. Samozrejme, nebudem to tolerovať a budem to riešiť rozhovorom, v ktorom Romane priblížim alternatívu takýto slovník nepoužívať,“ povedal pre portál Sulík.

Rozčúlil sa aj šéf Obyčajných ľudí Igor Matovič. „Má podľa vás sloboda prejavu svoje hranice? Ja si myslím, že má. Nazvať Ježiša Krista sadomasochistom (LGBTI aktivistka Romana Schlesinger) je pre mňa rovnako neprípustné ako nazvať Romanu Schlesinger zakomplexovanou úchyláčkou, aj keď jej vyjadrenia o tom skôr svedčia. Slovo, vyslovené s úmyslom druhých ľudí zraniť, už nie je prejavom napĺňania slobody slova, ale skôr toho, že šíriteľ ešte nedospel k jej pochopeniu.“

A vyslal liberálnej poslankyni tvrdý odkaz. „Sloboda bez zodpovednosti je anarchiou a mali by to vedieť najlepšie práve tí najkovanejší liberáli akou slečna Schlesinger je.“ Zaujímavosťou je, že ju Matovič dávnejšie chcel na kandidátku, ale nakoniec tak neurobil. Ľudskoprávnej aktivistke Schlesinger vraj nedal priestor preto, že ho z nej napína.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu