Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO Ministri vymysleli prvoaprílový žart: Miliónová pokuta za dodávku týchto kurčiat!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: mosr.sr)

BRATISLAVA - Minister obrany Martin Glváč a minister pôdohospodárstva Ľubomír Jahnátek si dnes vymysleli prvoaprílový žart. Nečakane zvolali novinárov na tlačovú konferenciu do sídla ministerstva obrany. Chceli im oznámiť niečo dôležité, no nakoniec sa z toho vykľul tento žart!

Na netradičnú tlačovku ministra obrany prišiel minister Jahnátek vo vojenských maskáčoch. Spolu s ním dorazil aj šéf veterinárnej a potravinovej správy Jozef Bíreš. Následne Jahnátek oznámil, že pri kontrole narazili na netradičné kura. "Ľudská tvorivosť je zrejme neobmedzená a s tým, čo sme sa stretli pri poslednej kontrole, to nám doslova vyrazilo dych," nechal sa počuť minister pôdohospodárstva.

VIDEO Ministri vymysleli prvoaprílový
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: mosr.sr)

Kontrolóri zachytili dodávku kurčiat pre spotrebu na ministerstve obrany. Jedno priniesli aj na ukážku. Bolo celé zafarbené na zeleno, čo značilo armádne farby. Šéf potravinárov nakoniec konštatoval výrazné porušenie potravinových predpisov a uvalil na ministerstvo obrany miliónovú pokutu. Minister Glváč sa od spomínaného vzorku kurčaťa dištancoval. Šéf obrany nakoniec ukázal naozajstné kurča, ktoré využívajú na ministerstve.

Pozrite si VIDEO

Glváč & Jahnátek

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu