Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mladá a sexi a koniec prišiel tak skoro: Veľké priznanie političky Ivany o alkohole!

Ivana Augustinská Zobraziť galériu (4)
Ivana Augustinská (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Mladá politička za stranu TIP Ivana Augustinská (27) veľmi rýchlo ukončila svoju kariéru. Za volant si totiž sadla s takmer 2 promile! Ku cti jej slúži aspoň fakt, že sa sama priznala. Politike tak dáva definitívne zbohom.

"Stala sa mi cez víkend veľmi nepríjemná vec a urobila som veľkú chybu," kajá sa na Facebooku Augustinská. "Šoférovala som pod vplyvom alkoholu, zastavila ma polícia a dostala som trest. Je mi to nesmierne ľúto a veľmi ma to mrzí. My, čo sme v politike, by sme mali ísť príkladom a to, čo som urobila je neprípustné," napísala 27-ročná absolventka zahraničnej politiky Univerzity Pavla Jozefa Šafárika.

Mladá a sexi a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

"27-ročná Ivana z okresu Michalovce neunikla pozornosti hliadky Pohotovostnej motorizovanej jednotky KR PZ v Bratislave približne dve hodiny po polnoci. Za volantom vozidla zn. Ford Fiesta ju hliadka PZ zastavila a kontrolovala na Vrakunskej ceste v druhom bratislavskom okrese. Dychová skúška, ktorej vodičku podrobili, preukázala požitie alkoholu s hodnotou 1,7 promile, opakovane 1,96 promile alkoholu vo vydychovanom vzduchu," informovala Topky Karina Považanová s tým, že ju neminula obžaloba zo spáchaného činu.

Mladá a sexi a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Nádejnú kariéru tento incident pravdepodobne zrušil. "Preto som sa rozhodla odstúpiť z funkcie podpredsedníčky strany a vystúpiť zo strany. Všetkým sa ešte raz veľmi ospravedlňujem. Ďakujem kolegom za spoluprácu a vám ostatným za podporu, ktorej sa mi od vás dostávalo," zakončila svoj odkaz na Facebooku.

Mladá a sexi a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Strana TIP je na slovenskej politickej scéne len krátko. Podľa vlastných slov chce generačnú obmenu politikov, no príliš sa im nedarí. Vo voľbách do Európskeho parlamentu získali len 3,69 percenta.

Augustinská kandidovala minulý rok do Európskeho parlamentu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu