Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Východ je pre premiérov nebezpečný, už dvaja skončili na košickej traumatológii

Robert Fico
Robert Fico (Zdroj: Miroslav Vacula)

KOŠICE – Na prominentných pacientov sú už zvyknutí. Na košickej traumatológií Univerzitnej nemocnice L. Pasteura, majú od začiatku roka plné ruky práce. Nielen kvôli bežným pacientom, ale ich pomoc museli vyhľadať i dvaja slovenskí premiéri. Expremier Mikuláš Dzurinda a Róbert Fico. Kto bude ďalší?

Premiér Fico skončil v košickej nemocnici po nedeľňajšom futbalovom zápase, na ktorom si pretrhol achilovku. Dlho však na traumatológií nepobudol, ihneď po ošetrení, odcestoval do Bratislavy, kde už podstúpil operáciu. Pretrhnutá achilovka je bolestivé zranenie s dlhou dobou liečenia. Na včerajšom zápase sa zranil aj Róbert Kaliňák. Ten si však len vyvrtol členok.

Nešťastná oslava jubilea

Mikuláš Durinda sa zranil v Košiciach pred vyše mesiacom, po oslave životného jubilea bývalého prezidenta Rudolfa Schustera. M. Dzurinda spadol pred hotelom Hilton na zem a rozbil si hlavu. Aj on skončil na traumatológií. Netajil, že bol opitý a svoj čin oľutoval.  „Úprimne a ľudsky to ľutujem. Veľmi ma to mrzí a priznávam, že som pil. Žiaľ neustriehol som ten moment, kedy bolo treba prestať.“ Našťastie jeho úraz nebol ťažký. Udrel si len hlavu a po ošetrení, vytriezvení a oddychu, taktiež hneď odcestoval do Bratislavy. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu