Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Gál: Fica trápi súdnictvo tesne pred voľbami

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Podľa poslanca NR SR za Most-Híd Gábora Gála sa spravodlivosti občania na Slovensku nevedia domôcť. A vláda až v týchto dňoch, v čase, keď ľuďom v talároch nedôveruje väčšina Slovákov, keď sa množia škandály sudcov, ktorí sú podozriví, že berú úplatky, a keď sa ich vinou ocitajú na slobode obvinení, vyhlasuje, že prichádza so zásadnými opatreniami.

Až teraz Robert Fico s ministrom spravodlivosti Tomášom Borecom začínajú hovoriť o zásadných systémových zmenách. „Vítame túto iniciatívu predsedu vlády Roberta Fica, ale skôr je to len predvolebný ťah prezidentského kandidáta Roberta Fica,“ povedal poslanec NR SR strany Most-Híd Gábor Gál, s tým, že už čoskoro sa ukáže, či svoju iniciatívu predseda vlády myslí naozaj vážne a úprimne.

„Už na marcovej parlamentnej schôdzi bude Robert Fico konfrontovaný. Opozícia totiž predloží návrhy, ktoré majú zlepšiť stav justície na Slovensku, ktorá konečne začína trápiť už aj jeho. Uvidíme, či táto vláda schváli návrhy, ktoré pôjdu na marcovú schôdzu z dielne opozície,“ dodal Gábor Gál.

Vyhlásenia a oznamy je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu