Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Parlamentku získala nová firma: V reštauračných službách začala podnikať pred mesiacom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: topky)

BRATISLAVA – Známa reštaurácia Parlamentka blízko Bratislavského hradu a Národnej rady SR má nového nájomcu. Do osobitného ponukového konania, ktoré po skončení predchádzajúceho nájmu vyhlásila Kancelária Národnej rady SR, sa prihlásil jeden záujemca, spoločnosť NOLIS, s.r.o..

„Kancelária Národnej rady SR prijala ponuku tejto spoločnosti a následne s ňou uzatvorila nájomnú zmluvu o výške nájmu na 37 416, 67 eur za rok. Cena prenájmu reštaurácie v predošlom období bola 47 135, 36 eur za rok,“ uvádza parlament na svojej webovej stránke.

Nový nájomca bude platiť mesačný nájom 3 118,06 eur. NOLIS s.r.o. zároveň musela parlamentu zložiť kauciu vo výške 9 354 eur na krytie prípadných škôd alebo dlžôb. Zmluvu uzavrela kancelária na čas určitý, nájomca bude mať Parlamentku v prenájme dva roky. 

Ponuku na prenájom reštauračných priestorov zverejnila kancelária NR SR v denníkoch Pravda a SME 7. septembra 2013. V centrálnom registri zmluva s nájomcom vyšla 20. novembra.

Zaujímavé je, že podľa obchodného registra nemala víťazná firma v čase zverejnenia inzerátu v predmete činnosti služby spojené s výrobou a výdajom jedla. Tie si doplnila až 29.10., teda necelý mesiac pred podpisom zmluvy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu