Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Panika na vláde: Vyhrážky Ficovi, zasahujú policajti aj hasiči!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Dráma pred parlamentom! Historicky prvú návštevu francúzskeho prezidenta Françoisa Hollanda sprevádza chaos a panika. Krátko predtým, ako mal doraziť na stretnutie s predsedom vlády Robertom Ficom, nahlásili na Úrade vlády nebezpečnú zásielku. Na mieste zasahujú desiatky hasičov a policajtov, ktorí miesto hermeticky uzavreli.

Hasičom podozrivú zásielku nahlásili zamestnanci Úradu vlády krátko pred 9:30, teda necelé dve hodiny predtým, ako sa tam má konať očakávaná návšteva francúzskeho prezidenta Françoisa Hollanda. "Príslušníci Hasičského a záchranného útvaru hlavného mesta SR Bratislavy zasahujú pri zaistení neznámeho bieleho prášku a žiletky, ktorý bol zaslaný poštou na Úrad vlády Slovenskej republiky na Námestí slobody č.23 v Bratislave," informovalo operačné stredisko bratislavských hasičov.

Miesto hasiči spolu s policajtmi uzavreli a zásielku na mieste podrobujú expertíze. Chaos pred parlamentom by nemal ovplyvniť dnešný program a teda ani plánované stretnutie premiéra s francúzskym prezidentom. "Program návštevy francúzskeho prezidenta na ÚV SR nie je ohrozený," informoval tlačový odbor Úradu vlády.

Hollande je práve na stretnutí s našou hlavou štátu Ivanom Gašparovičom. S Ficom bude diskutovať o aktuálnych otázkach hospodárskej spolupráce a energetiky aj o spolupráci v oblasti vedy a výskumu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu