Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Párty narodenia syna ministra Glváča: Skrúcaný vtipkoval o bábätku s Erikou

Oslava narodenia syna Martina Glváča Zobraziť galériu (3)
Oslava narodenia syna Martina Glváča (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA – Šťastný tato a minister obrany Martin Glváč narodenie syna poriadne oslávil. Do jedného z bratislavských podnikov pozval približne 30 priateľov a rodinných príslušníkov. Nechýbali ani známe tváre šoubiznisu. Herec Štefan Skrúcaný si dokonca na margo svojho súkromia s politikom zažartoval.

Vaše tipy

 

Šéfovi rezortu obrany sa  syna Matej narodil minulý týždeň. Rodičia pár dní uvažovali aké meno synčekovi dajú a v hre bolo viac mien, ako napríklad Róbert, Richard či Mathias. Minister totiž  nechcel, aby syn dostal meno po ňom.
Ako správny otec stihol už aj dieťatko zapiť. Prišli ho podporiť viacerí kamaráti, ktorú mu ako darček venovali medailu za reprodukciu. Dokonca sa jedna ušla aj jeho synčekovi za statočnosť. Na oslave nechýbala ani poslancova mama, ale prišiel aj Braňo Záhradník s manželkou, či Štefan Skrúcaný s partnerkou Erikou.
Hostia sa zabávali tak, ako tomu velí slovenská tradícia. V neskorých hodinách bol parket plný a tanec v plnom prúde. Ako sme sa dozvedeli zaujímavé bolo priznanie herca a moderátora Skrúcaného pri téme o bábätku.

S ministrom majú totiž spoločné to, že z prvého manželstva majú už dve dospelé deti. Na poznámku, že či bude politika nasledovať aj pri ďalšom potomkovi, aby mohli chodiť spolu kočíkovať prekvapilo viacerých prítomných. Herec si totiž zavtipkovali, že by mohli dieťatká venčiť spoločne.. „Nič nie je nemožné,“ povedal Skrúcaný s úsmevom. Zábava trvala do skorých ranných hodín a podľa nášho čitateľa sa niesla v tradičnom slovenskom štýle. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu