Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Poliačik hodoval s Matovičovým bratrancom: Tesne pred striekačkovým incidentom!

Poslanecká naháňačka na Trnavskom jarmoku. Zobraziť galériu (5)
Poslanecká naháňačka na Trnavskom jarmoku. (Zdroj: archív M. P.)

TRNAVA – Namiesto parlamentných hádok si spoločne užívali jarmok! Pár dní pred striekačkovým útokom šéfa Obyčajných ľudí Igora Matoviča na poslanca SaS Martina Poliačika si liberál vychutnával voľné chvíle s Matovičovým bratrancom. Jozef Viskupič, ktorý je na čele klubu Obyčajných ľudí, zdá sa, vychádza s Poliačikom o poznanie lepšie.

Vzťahy medzi poslancami z rôznych strán nemusia byť len o hádkach a neznášanlivých pohľadoch. Dôkazom toho je priateľstvo medzi Poliačikom a Viskupičom, ktoré vzniklo v parlamentných laviciach ešte počas predošlého volebného obdobia.

Neohrozil ho ani nedávny incident medzi poslancom SaS a Viskupičovým bratrancom Matovičom. Ten totiž počas prvej jesennej parlamentnej schôdze na liberála vysypal obálku plnú striekačiek. Chcel tak demonštrovať nespokojnosť s Poliačikovým vyjadreniam k užitiu tvrdých drog.

Parlament začal incidentom: Matovič
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)


„Tak ako si častokrát nenavyberáme, s kým budeme v strane, tak takisto si nevyberáme rodinných príslušníkov. Pre mňa sú Jofo aj jeho manželka, aj jeho deti blízki ľudia a rozumieme si. A to, že má so sebou jeho bratranec nejaké problémy, do toho neťaháme,“ reagoval Poliačik po incidente.

Viskupič sa k tejto otázke stavia podobne. Napriek tomu však Poliačikovo priznanie nepovažoval za správne. „Je to vec, ktorá nás delí, ktorá mi bráni možno aj pri debate. Drogu by som nikdy nezobral. Toto nebol veľmi šťastný krok. Z hľadiska kamarátskych väzieb si ale máme čo povedať,“ vysvetlil Viskupič.

Ako správni ockovia však politické nezhody nechávajú bokom. Svoje deti vzali na nedávny trnavský jarmok a poriadne si to s nimi užili. Z fotiek sa zdá, že väčšiu radosť z tradičného jarmočného autodrómu mali skôr politici ako ich malí synovia. Tí si to však vynahradili skákaním na trampolíne.

Martin Poliačik s malým Kubkom (1)...
Zobraziť galériu (5)
Martin Poliačik s malým Kubkom (1)...  (Zdroj: archív M. P.)
a Jozef Viskupič so synom Vilkom (3) na Trnavskom jarmoku.
Zobraziť galériu (5)
a Jozef Viskupič so synom Vilkom (3) na Trnavskom jarmoku.  (Zdroj: archív M. P.)


A ako spolu vychádzajú poslanecké deti? „Tým, že ročná Vivienne je o štyri mesiace mladšia od nášho Kubka a Vilko je trochu starší, tak máme aj deti v rovnakom veku, vychádzajú spolu dobre,“ dodal Poliačik.

Minulý rok sa politici vybrali spoločne na Kremnické gagy.
Zobraziť galériu (5)
Minulý rok sa politici vybrali spoločne na Kremnické gagy.  (Zdroj: archív M. P.)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu