Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Drzý šofér vládnej limuzíny: Zablokoval miesto pre invalidov a ešte nadával!

Zobraziť galériu (3)

BRATISLAVA - To je drzosť! Ministerskí šoféri si môžu dovoliť asi všetko! Nielen, že auto rezortu dopravy blokovalo výjazd pre vozičkárov, šofér limuzíny navyše na sťažujúcich sa postihnutých slovne zaútočil!

Na drzosť doplatil šofér rezortu dopravy. Ministerskú limuzínu zaparkoval na mieste pre zdravotne ťažko postihnutých pred bratislavským nákupným centrom. Čakal na štátneho tajomníka rezortu Františka Palka. Zastal však tak, že zablokoval auto vozičkárky, ktorá nakupovala so svojím osobným asistentom. Keď sa slušne vodiča limuzíny spýtali, kedy ich pustí, a či má aj on oprávnenie stáť na mieste vyhradenom pre postihnutých, šofér na nich začal chrliť nadávky! Šofér si servítku pred ústa skutočne nedával. „Vieš ty, koľko mám ja potvrdení? Pál do ..., “ odcitoval nahnevaný asistent postihnutej Palkovho šoféra.      

Vozičkárka, ktorej Palkov šofér hrubo vynadal
Zobraziť galériu (3)
Vozičkárka, ktorej Palkov šofér hrubo vynadal  (Zdroj: tvnoviny.sk)

Štátny tajomník  Palko si podľa Markízy nevšimol, že jeho auto blokuje výjazd a údajne ani nepočul žiaden incident, pretože sedel v aute a telefonoval. „To je záležitosť vodiča, nie moja,“ povedal Palko. Ministerstvo dopravy však začalo celú situáciu hneď riešiť. „Bude potrestaný nielen finančne, ale v prípade ďalšieho prešľapu ho čaká okamžitá výpoveď,“ pre televíziu to potvrdil hovorca rezortu Martin Kóňa.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu