Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kauzu 99% treba vyšetriť, podľa Fica zneisťuje voličov

Robert Fico
Robert Fico

BRATISLAVA - Predseda Smeru-SD Robert Fico vyzval Ministerstvo vnútra SR, aby vyvinulo maximálne úsilie a kauzu údajného falšovania podpisových hárkov hnutia 99 percent - občiansky hlas prešetrilo a vyriešilo.

Povedal to dnes v diskusnej relácii Slovenského rozhlasu (SRo) Sobotné dialógy. Podľa neho ide o politickú stranu, ktorá použila na kampaň veľké množstvo peňazí a nikto o nej nič nevie pričom poukázal na podozrenia z falšovania podpisov potrebných na založenie strany. "Vyzývam ministerstvo vnútra, aby vyriešením tejto kauzy eliminovalo neistoty, pretože celá táto situácia zneisťuje voličov," povedal Fico.

Druhým hosťom v relácii bol predseda KDH Ján Figeľ, ktorý sa vyhol otázke moderátora, či si vie predstaviť, že by po voľbách spolu so Smerom vytvorili vládu. Povedal, že KDH považuje boj proti korupcii za princíp, aj cestu k tomu, aby bolo na Slovensku viac práce a chce prijať opatrenia, ktoré si predsavzali, ako napríklad hmotnoprávnu zodpovednosť verejných činiteľov. "Budeme spolupracovať s tými, ktorí takéto opatrenia pre ozdravenie Slovenska dokážu prijať," povedal Figeľ. Robert Fico vyzval voličov, aby prišli k volebným urnám, lebo každý hlas je rozhodujúci. "Nová vláda bude musieť podať oveľa profesionálnejší výkon, menej patetických rečí a viac konať," dodal predseda Smer-SD.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu